6 C
Кахул
miercuri, noiembrie 29, 2023

(foto, video) 10 ani de reușite Orange alături de Carla’s Dreams la Cahul

Orange Moldova a celebrat la Cahul 10 ani de reuşite alături de clienţii săi, eveniment organizat în parteneriat cu Primăria municipiului Cahul.

Cu această ocazie, publicul cahulean a avut parte de un concert de excepție, unde au evoluat Nely Ciobanu, Ionel Istrati, SunStroke Project și Carla’s Dreams. Mii de fani au fost prezenți în Piața Independenței, unde au fredonat cele mai populare hituri.

Foto: Eduard Bizgu

Invitații speciali ai serii, trupa Carla’s Dreams, au creat o atmosferă incendiară, prin mesaje puternice și piese clasate în cele mai importante topuri muzicale din țară și peste hotare.

Evenimentul a fost organizat special pentru publicul din Cahul de către Orange, care, timp de 10 ani, a crescut cea mai mare familie din Moldova şi a dezvoltat cea mai avansată reţea 4G, în care utilizatorii au încredere. A sponsorizat evenimente şi a făcut donaţii în valoare de peste 200 de milioane de lei pentru fapte bune. Compania a investit cu prioritate în dezvoltarea educaţiei digitale, a oferit ajutor social familiilor vulnerabile şi a sporit accesul la servicii medicale de calitate pentru locuitorii ţării. A ajutat alături de clienţii săi fiecare al 10-lea locuitor al Moldovei. Clienţii Orange au trăit emoţii unice alături de cei mai cotaţi artişti internaţionali şi naţionali precum Goran Bregovici, Cezaria Evoria, Seal, Scorpions, Modern Talking şi alţii. Ei au cunoscut cu adevărat spectacole de excepţie alături de legendele muzicii electronice David Guetta, Armin van Buuren, Above and Beyond şi Andrew Rayel.

De 10 ani, compania a format o echipă numeroasă cu peste 1200 de angajaţi, care le oferă clienţilor săi servicii de calitate şi asistenţă profesionistă. Orange depune eforturi în fiecare zi pentru ca cei aflaţi în reţea să se bucure mereu de experienţe unice.

Mai jos atașăm video de la concertul de pe 19 iunie:

#1Orange Concert 19 iunie Cahul 2017

#1Orange #DronaConcert #PremiumStudio #CarlasDreams #DinCahul

Posted by Premium Studio on 21 Iunie 2017

Atmosferă incediară la Cahul! Carla's Dreams evoluează în Piața Independenței!

Posted by dincahul.md on 19 Iunie 2017

Ultimele știri:
Articole Populare