0.6 C
Кахул
joi, decembrie 7, 2023

Loturi de bunuri de contrabandă, reținute de echipele mobile ale serviciulul vamal

Angajații Echipelor Mobile ale Serviciului Vamal au contracarat alte două tentative de plasare pe piață a unor loturi de bunuri nedeclarate, care urmau a fi comercializate ilegal pe piața autohtonă.

Primul caz a fost înregistrat în proximitatea oraşului Cahul, fiind stopat un microbuz condus de către un cetățean al Republicii Moldova. În rezultatul controlului fizic al compartimentului marfar al autovehiculului, ofițerii Echipelor Mobile au depistat 20 articole de verificare a temperaturii, lămpi, precum și 50 de kg de condimente în asortiment, fără acte de proveniență.

fotorcreated2

În cel de-al doilea caz, inspectorii Echipelor Mobile au reținut 100 kg de cafea naturală în asortiment, fără acte de însoțire, cu valoarea totală estimată la aproximativ 30 000 lei.  Marfa a fost depistată într-un depozit amplasat pe o stradă din municipiul Chișinău.

Conform procedurii, bunurile au fost ridicate în vederea confiscării și transmise subdiviziunilor specializate ale Serviciului Vamal pentru continuarea cercetărilor și întreprinderea măsurilor legale care se impun.

 sursa foto: customs.gov.md
Ultimele știri:
Articole Populare