2.7 C
Кахул
miercuri, noiembrie 30, 2022

Un motociclist din Cahul a ajuns la spital iar altul a decedat în urma unui accident rutier cu o mașină de poliție

Un bărbat de 33 de ani, locuitor al raionului Cahul a ajuns la spital cu diverse traumatisme, iar altul de 28 de ani a decedat în urma unui accident rutier.

Potrivit poliției, bărbatul din Cahul, fiind la ghidonul unei motociclete de model Yamaha, deplasându-se cu viteză excesivă a  a lovit partea stângă a automobilului poliției care ar fi fost solicitată în urma unui alt accident rutier.

Ulterior, în urma impactului o altă motocicletă de marca Honda, condusă de un motociclist în vârstă de 28 de ani, s-a izbit în Duster-ul poliției, oprit pe carosabil.

Ambii motocicliști au fost transportați la Spitalul Raional Comrat cu diverse leziuni.

Primul motociclist implicat în accident, cel care se afla la ghidonul motocicletei Yamaha a fost transporta la spital cu diverse traumatisme, iar cel de al doilea motociclist a decedat pe patul de spital.  Pe cazul dat a fost pornită urmărirea penală, iar Procuratura raionului Comrat urmează să investigheze toate circumstanțele producerii accidentului. Menționăm, motocicliștii dispun de permise de conducere cu categoria (A), fiind verificaţi alcoolscopic, s-a constatat că niciunul din ei nu se afla in stare de ebrietate alcoolică”, a comunicat Mariana Bețivu, ofițerul de presă al IGP pentru deschide.md.

Ultimele știri:
Articole Populare