0.8 C
Кахул
joi, decembrie 7, 2023

În atenția studenților, masteranzilor și doctoranzilor Universității de Stat „B.P. Hasdeu”

Middle East Technical University din Turcia, anunță deschiderea rundei de aplicare pentru mobilitate academică pentru anul de studii 2016-2017. Dacă ești student, masterant sau docorant al Universității de Stat „Bogdan Petriceicu Hasdeu”, ai posibilitatea să petreci un semestru în Turcia, prin intermediulul programului ERASMUS+.

Ce este Erasmus+?

Erasmus+ este Programul Uniunii Europene care sprijină acțiunile din domeniile Educație, Formare, Tineret și Sport pentru perioada 2014-2020. Erasmus+ reunește șapte programe ale UE, desfășurate până în 2014: Lifelong Learning (Învățare pe tot parcursul vieții), Youth in Action (Tineret în acțiune), Erasmus Mundus, Tempus, Alfa, Edulink și Programe de Cooperare cu Țările Industrializate în Domeniul Învățământului Superior. Programul își propune să modernizeze și să îmbunătățească învățământul superior în Europa și în lume. Tocmai de aceea propune condiții de participare și de finanțare simplificate față de programele precedente, oferind granturi pentru o gamă largă de acțiuni și activități și încurajînd dezvoltarea competențelor pentru studenți, stagiari, personal didactic și voluntari.

Limba de instrurie: engleză

Mai multe detalii despre Middle East Technical University, facultăți, și ce poți studia, accesează link-ul de mai jos:
http://www.metu.edu.tr/faculties-institutes-schools sau pe site-ul usch.md.

Termenul Limită de depunere a dosarului: 29 aprilie 2016 .

Dacă încă nu ești convins, privește mai jos părerile unor tineri despre universitatea din Turcia și experiența lor.Ultimele știri:
Articole Populare