sâmbătă, decembrie 4, 2021
AcasăȘTIRI LOCALESocialA tras în polițiști din arma de vânătoare. Un bărbat din Slobozia...

A tras în polițiști din arma de vânătoare. Un bărbat din Slobozia Mare riscă 8 ani de închisoare

Un bărbat de 29 de ani din localitatea Slobozia Mare, Cahul riscă să-și petreacă următorii ani după gratii pentru că a atacat patrula poliției de frontieră.

Incidentul a avut loc în apropierea localității Slobozia Mare. Aflată în misiune, patrula poliției de frontieră a observat o persoană cu arma în spate. La solicitarea de a opri pentru efectuarea verificărilor, bărbatul a îndreptat arma de vânătoare în direcția angajaților Poliției de Frontieră și a tras două focuri de armă. Ulterior, acesta a încercat să fugă în direcția localității și a aruncat arma.

Pentru a opri individul, oamenii legii au tras cinci focuri de armă în aer. Acesta a fost reținut iar în urma cercetărilor suplimentare  au stabilit că persoana era în stare de ebrietate. Într-un șanț a fost găsită și arma de vânătoare de model „ИЖ 27-Е”, pe care bărbatul o deținea ilegal.

Pentru acțiunile sale bărbatul s-a ales cu un dosar penal și riscă până la 8 ani de privațiune de libertate.

RELATED ARTICLES

1 COMENTARIU

  1. […] Patrula poliției de frontieră, aflată în misiune, a surprins o persoană cu arma în spate, care se deplasa în apropierea localității Slobozia Mare. La solicitarea oamenilor legii de a se opri pentru a fi verificat, bărbatul a îndreptat arma de vânătoare în direcția angajaților Poliției și a tras două focuri. Ulterior, acesta a încercat să fugă și a aruncat arma, potrivit dincahul.md. […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments