4 C
Кахул
miercuri, noiembrie 29, 2023

Accident violent într-o localitate din Cahul! Două persoane s-au ales cu traume, iar un adolescent a fost adus în stare gravă la Chișinău

Trei persoane, printre care și un adolescent de 15 ani, au avut de suferit într-un accident rutier produs acum două zile în satul Badicul Moldovenesc din raionul Cahul. Minorul a fost adus în stare gravă la Chișinău pentru a primi ajutor medical.

Potrivit informațiilor oferite de Inspectoratul de Poliție Cahul, șoferul unui automobil de marcă Mercedes, având în calitate de pasageri alte cinci persoane, a pierdut la un moment dat controlul asupra volanului. Mijlocul de transport a derapat de pe traseu și a ajuns într-un șanț de scurgere a apei.

În consecință, trei persoane au suportat traume și au fost internate de urgență la Spitalul Raional Cahul. Oamenii legii urmează să stabilească toate circumstanțele accidentului.

În după amiaza zilei de ieri, 29 august, un echipaj aero-medical SMURD Iași a transportat băiatul de 15 ani la Chișinău. Adolescentul se află în stare gravă, pe parcursul zborului fiind ventilat mecanic.

Echipajul SMURD a aterizat pe stadionul Dinamo din Chișinău de unde minorul a fost preluat și transportat la Institutul Mamei și a Copilului.

Ultimele știri:
Articole Populare