4 C
Кахул
miercuri, noiembrie 29, 2023

ACTUALIZARE! Cum se circulă pe drumurile din municipiul Cahul

La această oră, drumurile și trotuarele din municipiul Cahul sunt practicabile în proporție de 80%. Potrivit primarului Nicolae Dandiș, grupul de salubrizare face față situației și răspândește în continuare material antiderapant pe căile de acces și drumuri.

Situația e mai bună decât ieri, acum practic toate drumurile sunt practicabile. Serviciile municipale vor lucra și astăzi pentru a accesibiliza străzile adiacente și curțile oamenilor. Fac un apel către cetățeni să fie prudenți și atenți”, ne-a declarat Nicolae Dandiș.

Pentru combaterea lunecușului sunt antrenați în jur de 50 de muncitori și 6 utilaje speciale.

Totodată, și transportul public și-a reluat activitatea. Toate rutele circulă în regim normal, dar cu un număr mai redus de mașini.

Menționăm că potrivit meteorologilor precipitaţiile nu vor conteni nici astăzi. Specialiștii prognozează temperaturi de până la -5 grade, iar codul galben de gheaţă instabilă şi îmbibată cu apă se va menține.

Reamintim că toate şcolile şi grădiniţele din ţară sunt închise, astăzi, din cauza poleiului. Elevii vor avea liber până luni, iar ziua de vineri va fi recuperată.

Ultimele știri:
Articole Populare