0.5 C
Кахул
joi, decembrie 7, 2023

În afaceri „Nu există eșec, sunt doar lecții învățate”

Luni, 6 noiembrie 2017, trei antreprenori experimentați au povestit istoriile lor de succes, tinerilor care râvnesc independență financiară și success în lumea antreprenoriatului în cadrul conferinței „Vreau să fiu antreprenor”.

Mai bine de 100 de tineri și-au dat întâlnire la Universitatea „B.P. Hașdeu” din Cahul unde au aflat la de Ștefan Popa, Marius Dan din România și Natalia Arman din Cahul primele lor provocări, dezamăgiri și succese în afaceri.

Zeci de întrebări, despre care sunt riscurile în afaceri, pașii care trebuie făcuți, care sunt abilitățile unui antreprenor de succes au fost adresate „mentorilor” în cadrul workshopurilor.

„Nu există eșec, sunt doar lecții învățate”. Acesta a fost mesajul central al speakerilor care a fost enunțat în mai multe rânduri în timpul întregului eveniment.

„Sunt foarte activi și au multe idei bune, am rămăs cu cele mai frumoase impresii despre tinerii de aici” a spus Ștefan Popa.

Ambasadorul VSFA (Vreau să fiu antreprenor), Mihaela Vodă a declarat „Pentru mine sunt importante două aspecte. Pe de o parte calitatea evenimentului pe care îl organizăm astfel ca acesta să aibă un impact cât mai mare în rândul tinerilor, iar pe de altă parte să creștem o comunitate ce poate să transmită mesajul proiectului cu scopul de a asigura continuitatea acestuia”.

Proiectul aparține celei mai mari comunități de antreprenori din Romania, fundația Romanian Business Leaders, și este la a treia ediție la Cahul.

Ultimele știri:
Articole Populare