0.8 C
Кахул
joi, decembrie 7, 2023

Ai o idee de proiect? Participă la „Programul de Granturi Mici”, ediția a V-a”

Grupurile de inițiativă formate din tineri, reprezentanți ai ONG-lor și organizațiilor de tineret, reprezentanți ai autorităților publice locale de nivel I, sunt invitate să participe la evenimentul de lansare a „Programului de Granturi Mici”, susținut financiar de către Fundația Est Europeană din sursele Guvernului Suediei.

Programul își propune să susțină 6 proiecte ale grupurilor de tineri de inițiativă create, din raionul Cahul, în implementarea proiectelor locale.

În cadrul evenimentului vor fi prezentate informații despre activitățile cheie ale Programului de Granturi, documentele necesare și condițiile de aplicare. Evenimentul va avea loc joi, 22 martie 2018, ora 15:00, în incinta sălii de ședință (etajul 4) Primăria mun. Cahul. Acesta este planificat pentru 50 de participanți. Cheltuielile de transport sunt acoperite de organizatori (la prezentarea biletului de călătorie).

Data limită de înregistrare este 20 martie, ora 17.00.

Date de contact pentru informații suplimentare:

Alexandru Lebedev, Coordonator, Fondul pentru Tineri Cahul, 069326209
e-mail: lebedev_alexandr@yahoo.com

Mihaela Forțu, Asistent de program, Fondul pentru Tineri Cahul, 078597611

Formularul de aplicare poate fi completat AICI.

Această acțiune este realizată în cadrul Proiectului „Cahul- Capitala Tineretului 2018”, cu suportul financiar al Ministerul Educației, Culturii și Cercetării prin intermediul Programului „Capitala Tineretului” în parteneriat cu Primăria mun. Cahul și Consiliul Raional Cahul.

Ultimele știri:
Articole Populare