0.6 C
Кахул
joi, decembrie 7, 2023

Alianța Studenților din Moldova recrutează !

Ești un student activ, dispui de cunoștințe, dorință și timp liber? Atunci te așteptăm la noi! Echipa ASM tocmai și-a deschis aplicările pentru Recrutarea de vară 2016 și este pregătită pentru noi membri mai puternici și dornici de schimbări.

Persoanele interesate de voluntariat, de schimb de experiență și de noi activități productive au acum posibilitatea de a face parte din Alianţa Studenţilor din Moldova, umbrelă pentru 10 organizații studențești la nivel local și național, care are drept scop dezvoltarea asigurarea respectarii drepturilor a peste 80 mii de studenți din ţară, cât și susținerea nemijlocită a intereselor acestora, indiferent de convingerile politice, religiose, etnice sau cele de ordin cultural, orientării sexuale sau statului social.

În decursul a 16 ani de activitate ASM a desfășurat peste 60 de proiecte, conferințe, activități de instruire, informare, lobby și consultare pentru consolidarea capacităților structurilor asociative studențești.

Devenind membru ASM, ai șansa să obții nenumărate oportunități de dezvoltare și beneficii, precum:
• Acumularea de cunoștințe practice în diferite domenii, care te vor face mai competitiv după absolvirea facultății
• Beneficierea de instruiri pe asigurarea calității, sistemul de la Bologna, managementul proiectelor, scrierea de proiecte;
• Participarea la negocieri cu Ministere, Administrația Publică Locală etc.
• Implicarea în activităţi de lobby si advocacy;

Pentru a participa în concurs, tot ce trebuie să faceți e să completați formularul: https://podio.com/webforms/16215137/1088589.

Puteți face acest lucru până la data de 17 iulie 2016, ora 23:59. Vor fi contactate și invitate la cea de-a doua etapă din concurs – interviurile, doar persoanele selectate.

Pentru mai multe detalii sau dacă aveți ceva neclarități, vă rugăm să luați legătura cu:
Țerna Adriana,
Email: terna.adriana@gmail.com

Ultimele știri:
Articole Populare