4 C
Кахул
miercuri, noiembrie 29, 2023

ANXIETY- trupa din Cahul a câștigat semifinala 4, POT Music 2016

Trupa Anxiety este cea de-a patra finalistă a concursului POT Music. Semifinala a patra a avut loc pe data de 17 aprilie, la T5 Bar.

Anxiety este o trupă metal din orașul Cahul. S-au format în februarie 2012, însă de-a lungul timpului componența acestora s-a modificat considerabil. Aceștia au câștigat cea de-a patra semifinală a concursului POT Music 2016, organizat cu scopul de a promova tinerele talente din țară aflate la început de cale.

Alături de Anxiety, pe scenă au concurat trupele All at Once, Gentle Hint și Дыхание. Invitații speciali ai serii, care au cântat și ei pentru publicul amator de rock din Chiținău au fost cei din formația Red Ice Cream, participanți la prima ediție a concursului POT Music.

Membrii trupei Anxiety sunt: Sabajuc Vlad — Tobe (Lider, Fondator); Nebunu Vlad — Chitară, Back Vocals (Fondator); Chițaniuc Roman — Chitară; Stepanov Maxim — Chitară; Bratu Gabriel — Chitară Bass; Iurașco Eugeniu — Voce. Genurile de muzică pe care o interpretează este Alternative Metal, Groove Metal și Thrash Metal.
Ultimele știri:
Articole Populare