0.7 C
Кахул
joi, decembrie 7, 2023

Aproximativ 16 localități din r-nul Cahul rămase fără lumină. Union Fenosa anunță data estimativă de realimentare a localităților

GAS NATURAL FENOSA continuă lucrările de restablire a alimentării cu energie electrică a consumatorilor din centru și sudul țării.

Lucrările de remediere a defecțiunilor provocate rețelelor electrice de intemperiile din 20 și 21 aprilie și de reluare a serviciului de livrare a energiei electrice continuă neîncetat. Datorită eforturilor extraordinare în ultimele 24 de ore au fost reconectați la sursa de energie electrică alți 51000 de consumatori.

Echipele operative muncesc în condiții extreme pentru reparaţia liniilor electrice aeriene deteriorate și realimentarea cât mai curând posibil a celor 42212 de consumatori din localitățile care deocamdată mai rămân fără energie electrică, conform datelor situației operativ de la ora 21:30 a zilei de 23 aprilie 2017. În raionul Cahul au rămas pînă la momentul de față aproximativ 16 localități fără lumină: Spicoasa; Taraclia de Salcie; Larga Nouă; Lucești; Burlacu; Paicu; Lopățica; Tartaul de Salcie; Aandrușul de Sus; Aandrușul de Jos; Badicul Moldovenesc; Baurci-Moldoveni; Chircani; Cucoara; Roșu și Zîrnești.

Data estimativă de realimentare a acestor localități este astăzi, 24 aprilie 2017. De menționat că acesta poate varia în dependență de condițiile meteorologice și accesul dificil la instalațiile din teren, precum și alte circumstanțe tehnice care pot interveni.

Gas Natural Fenosa a mai anunțat că în partea de sud a țării rămân afectate de intemperie 2 stații electrice 110/10 kV ale Î.S.„Moldelectrica”, de la care se alimentează cu energie instalațiile de tensiune medie și joasă ale Gas Natural Fenosa. Din această cauză consumatorii ce se alimentează de la fiderele din aria localităților Gotești și Chircani nu pot fi deocamdată reconectați la sursă, până la finalizarea lucrărilor de reparație efectuate de Î.S.„Moldelectrica”.

Despre orice incident informați in regim de urgență furnizorul de energie electrică prin următoarele canale:
La telefonul Serviciului 24h – 022-43-11-11;
Pe Viber apelând la numărul 062161111.
Ultimele știri:
Articole Populare