0.5 C
Кахул
joi, decembrie 7, 2023

Cahul – Capitala Tineretului 2018. Lansarea oficială a proiectului va avea loc astăzi

Astăzi, 22 februarie va fi lansat proiectul Cahul – Capitala Tineretului 2018 în cadrul unui eveniment organizat de Primăria mun. Cahul.

Ulterior va avea loc un concert la care vor evolua Alex Calancea, Guz, Andrei Glavan și Dj Vitamin. Totodată în cadrul evenimentului se va desfășura o tombolă cu mai multe premii.

Programul „Capitala Tineretului” reprezintă o iniţiativă preluată din experienţa Forumului European de Tineret şi presupune selectarea unei localităţi din Republica Moldova, în cadrul căreia, pe parcursul unui an, sunt concentrate activităţile de tineret ale Autorităţii Publice Locale, ONG-uri regionale şi naţionale, organizaţiilor internaţionale, precum şi ale Autorităților Publice Centrale. Programul are ca misiune asigurarea creării oportunităţilor de dezvoltare multilaterală a tinerilor în vederea participării active a acestora în viaţa economică, socială şi culturală a ţării, dar și dezvoltarea localităților prin implicarea tinerilor.

Proiectul „Cahul – capitala Tineretului” presupune realizarea a peste 25 de activități pentru tineret și este organizat cu sprijinul financiar al Ministerul Educației, Culturii și Cercetării.

Evenimentul va avea loc în Piața Independenței, începând cu ora 17.00.

Ultimele știri:
Articole Populare