0.5 C
Кахул
joi, decembrie 7, 2023

Câțiva tineri din Cahul au dat start proiectului „Managementul Carierei Tale”

Fondul Pentru Tineri Cahul, în parteneriat cu grupul de inițiativă ”Cives Cahulum” implementează proiectul Managementul Carierei Tale, finanțat de Fondul Internațional Visegrad, selectat în cadrul Școlii de Iarnă a Tinerilor Lideri „Vzlyot”, ediția 2018, coordonat de consorțiul de organizații:

Scopul proiectului este de a-i ajuta pe tinerii cu vârsta între 16-23 ani în orientarea profesională și ghidarea în carieră.

Astfel, în data de 30 martie, în satele Colibași și Giurgiulești au fost desfășurate 2 training-uri la care, 50 de tineri, cu vârsta între 16-18 ani, au fost instruiți cum să se pregătească pentru angajarea în câmpul muncii, să-și identifice și să-și formuleze competenţele pe care le posedă, să-şi creeze un CV de succes, o scrisoare de motivare şi să se prezinte eficient la un interviu de angajare. Aceste instruiri îi vor ajuta pe tineri, întrucât există multe posibilități de participare în activități de voluntariat și schimburi de experiență la care, pentru a participa, trebuie să se atașeze CV-ul și scrisoarea de motivare.

Foto: colaj dincahul.md

În calitate de trainer, la seminare, a participat lectorul universitar și coordonatorul de proiecte, Dna Ludmila Noni, față de care dorim să ne exprimăm mulțumirea și recunoștința pentru suportul oferit.

Proiectul se va finaliza cu un Forum, la care vor participa 10 profesioniști din diferite domenii de activitate, care își vor împărtăși experiența și provocările din cariera lor.

Autor: Gheorghe Stoianov

Ultimele știri:
Articole Populare