4 C
Кахул
miercuri, noiembrie 29, 2023

Caz șocant în localitatea Manta! O femeie acuză că a fost violată de doi indivizi

Au consumat băuturi alcoolice împreună, iar apoi cheful s-a încheiat neaşteptat. O femeie, în vârstă de 34 de ani, din localitatea Manta, raionul Cahul, acuză că a fost violată de doi indivizi.

Întâmplarea s-ar fi petrecut acasă la unul dintre ei, unde victima a mers în ospeţie. Scăpată din mâinile presupuşilor violatori, femeia a sunat la poliţie, povestind oamenilor legii coşmarul prin care a trecut.

Potrivit acesteia, după ce împreună au servit mai multe pahare de alcool, cei doi agresori au luat-o cu forţa şi au dus-o într-o altă cameră, şi fiind ameninţată, victima ar fi fost silită să întreţină relaţii sexuale cu ei, în mod pervers.

După clipele de coşmar prin care a trecut, indivizii ar fi prevenit-o să nu spună adevărul nimănui, în caz contrar aceasta va avea din nou de suferit. Potrivit poliţiştilor, în urma acestui incident a fost pornită o cauză penală pentru viol, urmând ca inculpaţii, în vârstă de 19 şi, respectiv 33 de ani, să fie reţinuţi.

Dacă se va demonstra că aceştia sunt vinovaţi de ceea ce li se incriminează, suspecţii riscă să-şi petreacă următorii de la 5 până la 12 ani în închisoare.

Sursa:canal3.md
Ultimele știri:
Articole Populare