0.8 C
Кахул
joi, decembrie 7, 2023

Centrul Media pentru Tineri te invită să te înscrii la Media Camp, ediția a treia

 

Dacă ești interesat/ă de media și vrei să înțelegi rolul presei, dacă realizezi conținut pe social media și vrei să afli cum îți poți îmbunătăți abilitățile de promovare online, participă la tabăra de vară organizată de Centrul Media pentru Tineri. Subiectul general – educația media pentru tineri.

Ce se va întâmpla la Media Camp?

Formatorii de la Centrul Media pentru Tineri au pregătit ateliere interactive la care veți discuta despre fotografie și video, despre fake news, despre surse media și jurnalism civic, despre social mediasiguranță online și promovare pe rețele.

Diminețile vor începe cu muzică și dans, iar serile vor fi dedicate comunicării, jocurilor și sportului.

Cine poate participa?

Se pot înscrie tinerii din Republica Moldova, cu vârsta cuprinsă între 15 și 19 ani, interesați de educație media, informare și promovare. Vor fi selectați 30 de tineri, în baza chestionarului de înscriere.

Prin confirmarea participării, tinerii selectați se obligă să manifeste responsabilitate și implicare pe toată durata taberei.

Când și cât va dura?

Media Camp se va desfășura în perioada 25-29 iunie, 2018, la Bahmut-Club, raionul Ungheni, în codrii Călărașilor.

Mai ai nevoie de motive pentru a te înscrie la Media Camp?

* În fiecare zi  vom avea invitați speciali alături de care vom descoperi media.

* Vom realiza filme scurte și fotografii.

* Vom pleca de la Media Camp cu amintiri și câțiva prieteni.

Data-limită de înscriere este 4 iunie, 2018. După încheierea etapei de înscriere doar cei selectați vor fi contactați de către coordonatorul evenimentului.

Completează formularul.

Atenție! Costurile pentru alimentarea, cazarea și instruirea sunt asigurate de către organizatori. Participanții trebuie să achite costurile pentru transport – 150 de lei (Chișinău-Bahmut; Bahmut-Chișinău).

*Imagini din arhiva Media Camp 2017.

Media Camp 2018 este un eveniment organizat de AO Centrul Media pentru Tineri.

Media Camp face parte din proiectul „Consolidarea libertății de opinie în Republica Moldova”, implementat cu susținerea Deutsche Welle Akademie și finanțat de Ministerul Federal pentru Cooperare Economică şi Dezvoltare din Germania.

sursa: Centrul Media pentru Tineri AO

Ultimele știri:
Articole Populare