0.5 C
Кахул
joi, decembrie 7, 2023

CONCURS pentru tinerii activi și creativi

Consiliul Național al Tineretului din Moldova invită toți tinerii activi să participe la un concurs prin prezentarea unei propuneri pentru un proiect de antreprenoriat social în Moldova – Conferința dedicată Antreprenoriatului Social pentru tineri în Moldova. Proiectul trebuie să conducă la beneficii concrete și durabile sociale, economice, ecologice, sau / și de sănătate pentru o comunitate specifică în Moldova.

Prezentarea proiectului va dura 30 de minute. Aplicantul trebuie să fie până la vârstă de 30 de ani. Prioritate vor avea prezentările în grupă a câte 2 – 3 persoane.

Dintre toate propunerile de proiect se vor selecta 6, care urmează a fi prezentate la Conferinţa Antreprenoriatul Social pentru Tineri. Proiectele selectate vor primi o bursă în valoare de 100$ pentru a susţine prezentarea lor în cadrul Conferinţei. Cel mai bun proiect dintre cele 6 alese va primi un premiu în valoare de 500$. Conferinţa şi proiectele prezentate în cadrul ei vor fi promovate pe larg de mass-media atât în Republica Moldova, cât şi la nivel internaţional.

Pentru a participa la concurs, expediază formularul de participare completat în limba engleză pe adresa de email: projectcasamare@gmail.com

Formularul de participare îl găsești AICI.

Termenul-limită pentru trimiterea propunerii de proiect este de 30 aprilie, 2016.

Ultimele știri:
Articole Populare