3.6 C
Кахул
duminică, decembrie 4, 2022

Concursul de idei de afaceri pentru tinerii din Cahul se extinde până pe 11 iunie. Află cum poți câștiga până la 12000 lei

AIESEC Cahul a extins perioada de aplicare pentru concursul ,,Concepte de idei de afacere” , din cadrul proiectului antreprenorial „Educația și motivarea economică a tinerilor din Cahul”.

Dacă ai o idee de afacere și nu dispui de mijloace financiare, acum poți cîștiga un mini-grant de 12 000, 10 000 și respectiv 8 000 lei.

Concursul se va desfășura în III etape:

  • I etapă – Perioada prevăzută pentru aplicarea conceptelor de afacere din cadrul proiectului -(22.05.2017 – 11.06.2017).
  • II etapă –  După aplicare, toate conceptele de afacere vor fi examinate de către comisia de experți și antreprenori;
  • III etapă – Conceptele de afacere câștigătoare vor fi anunțate la ,,Forumul Economic” care v-a avea loc la sfîrșitul lunii iunie.

Evaluarea Conceptelor de afacere va fi efectuată de o comisie formată din experţi şi oameni de afaceri, precum și din reprezentanții partenerilor, respectîndu – se  principiul egalității de șanse. Pentru mai multe detalii, vezi Regulamentul concursului.

Criteriile de evaluare a propunerilor pentru concurs sunt:

  • Completarea deplină a formularului de concurs;
  • Realitatea implementării ideii de afacere descrise;
  • Durabilitatea ideii de afacere prezentate;
  • Disponibilitatea participanților de a da o formă legală afacerii sale (patentă, activitate individuală, întreprindere individuală, etc.);
  • Importanța și necesitatea produsului/serviciului (existent cererii de piață).

Termenul limită de aplicare la concurs este 11 iunie 2017.

Formularul de aplicare îl poți descărca aici. Pentru a completa online, accesează acest link: https://goo.gl/forms/gJOT0NR1CAeSXGD53.

Proiectul „Educația și motivarea economică a tinerilor din Cahul” este implementat de ,,AIESEC Cahul” în parteneriat cu Primăria Municipiului Cahul și finanțat de Ministerul Tineretului și Sportului al Republicii Moldova.
Partenerii media din cadrul proiectului sunt: diez.md, civic.md, dincahul.md.

Ultimele știri:
Articole Populare