0.7 C
Кахул
joi, decembrie 7, 2023

Copiii bunicilor sau cum supraviețuiește o familie formată dintr-un pensionar și un nou-născut

Un copil de doar un an îndură foame și supraviețuiește doar datorită bunicii în grija căreia a rămas.

Este istoria lui Ciprian, un băiețel care a fost abandonat la vârsta de 5 luni de mama sa și trăiește în condiții deplorabile împreună cu singura rudă care i-a rămas alături – bunica.

Locuiesc într-o casă bătrânească din localitatea Brânza, raionul Cahul. Din cauza datoriilor, nu au nici măcar curent electric. Astfel, sunt nevoiți să stea în beznă. Nu totdeauna au ce pune pe masă. Bunica nu-și poate permită să cumpere nici hăinuțe pentru copil, cu pensia mică pe care o are.

Echipa portalului dinCahul.md nu a putut trece cu vederea acest caz social și a venit cu un aport, donând produse alimentare și jucării pentru Ciprian și bunica lui.

Micuțul Ciprian ne-a întâmpinat cu zâmbetul pe față, iar bunica sa – cu lacrimi în ochi, fapt care ne-a făcut să trăim din plin drama acestor oameni. Prin propriul exemplu venim cu un apel către toți oamenii cu inimă mare să contribuie cu puținul care pot, pentru a întinde mâina celor care sunt mai nefericiți ca noi.

Totodată, condamnăm situația în care se află Ciprian și bunica sa și facem un apel către Administrația Publică Locală și organizațiile competente să ia atitudine și să ofere un ajutor micii familii.

Persoanele interesate de acest caz și disponibile de a ajuta sunt rugate să apeleze la acest număr de telefon: 078390705 (Vadim Seceleanu).

Ultimele știri:
Articole Populare