0.7 C
Кахул
joi, decembrie 7, 2023

CRONOGRAF TUR te invită la film pe 31 iulie. Două pelicule vor fi proiectate la Cahul

Caravana cinematografică CRONOGRAF TUR 2016 ajunge și la Cahul pe 31 iulie 2016, unde vor fi proiectate GRATUIT filme din cadrul Festivalului Internațional de Film Documentar CRONOGRAF, ediția a XIII-a.

Filmele care vor fi proiectate la Cahul vor fi: ”Wild” și ”Nunta în Basarabia”. Proiecția filmelor va fi la ora 21:00, în aer liber, în Piața Horelor.

Reamintim că turul cinematografic se va desfășura în aceeași zi și în satul Cucoara, r-nul Cahul, la ora 16:00, Casa de Cultură.

CRONOGRAF TUR este organizat e către OWH Studio în perioada 1 iulie-14 august 2016, având ca scop proiectarea filmelor în 23 de localități din Republica Moldova.

Echipa OWH Studio va asigura tot echipamentul necesar pentru proiecție (ecran, proiector, boxe), filmele și afișele. Tot ce trebuie să faci este doar să fii prezent, pentru că organizatorii promit o atmosferă plăcută, filme și ceva surprize. Te așteptăm în fața ecranului unde realitatea devine artă!

Mai multe detalii despre turul cinematografic pot fi găsite pe site-ul oficial www.cronograf.md sau pe pagina de Facebook.

 

Ultimele știri:
Articole Populare