0.5 C
Кахул
joi, decembrie 7, 2023

Culoare, lumină și muzică bună. Cum a sărbătorit municipiul Cahul, Ziua Internațională a Tineretului

Municipiul Cahul a devenit pentru o zi Orașul Tinereții. Eveniment de zile mari a avut loc în Parcul „Grigore Vieru” din Cahul, unde sute de tineri au venit să celebreze Ziua Internațională a Tineretului.

Evenimentul a început la ora 16:00. Primii pe scenă au urcat cei de la Moldovan National Youth Orchestra urmați de Catharsis, Flash Blood, Siaj, The Glimpse, Alex Calancea Band și Lupii. În paralel, în celelalte zone s-au organizat expoziții și demonstrații.Prezent la eveniment, primarul mun. Cahul, Nicolae Dandiș, a îndemnat tinerii să fie mai prezenți în comunitate și să-ți scoată în evidență aptitudinile: „Vreau să vă îndemn să vă implicați, nu stați ca observatori pasivi, că va face altcineva pentru voi. Ponderea tineretului în Cahul este una decisivă cea care poate nu doar să observe ci și să decidă”.

Totodată, oaspeții evenimentului au avut parte de o surpriză „colorată”. Consiliul Raional al Tinerilor din Cahul au pregătit praf-colorat pe care participanții l-au lansat concomitent.

Oaspeții au făcut fotografii și s-au distrat cu dedicație. „Imi place foarte mult, nu-mi amintesc dacă la Cahul a mai fost organizat ceva de genul, foarte frumos”, ne-a comunicat o participantă la manifestație.

Emoțiile participanților le puteți vedea aici.Și organizatorii au rămas mulțumiți de evenimentul desfășurat. „Vreau să salut și să mulțumesc toți tinerii care s-au implicat să le urez odihnă plăcută și să se bucure de munca pe care am depus-o la organizarea ZIT2018”, a spus Natalia Babara, Coordonator „Cahul-Capitala Tineretului 2018″, A.O. Perspectiva.

Ulterior, atmosfera a fost încinsă de ritmurile muzicii de noapte, iar de la ora 24:00 a avut loc o proiecție de film.

Ziua Internațională a Tineretului a fost organizată de catre Ministerul Educației, Culturii și Cercetării al Republicii Moldova, A.O. Perspectiva și Primăria mun. Cahul, în cadrul Programului „Cahul-Capitala Tineretului 2018”.

sursa foto:vizit.md

Ultimele știri:
Articole Populare