6 C
Кахул
miercuri, noiembrie 29, 2023

INFORMAȚIE GENERALĂ
Portalul informativ www.dincahul.md a apărut din simpla necesitate de informare, de prezentare a noutăților echidistant, liber, curajos și fără emoții, atât locuitorilor raionului Cahul, cât și pentru orice cititor căruia îi putem prezenta interes. Suntem o echipă de tineri energici, dornici de a fi informați și a informa, care își propun să colecteze știri din diverse domenii, anunțuri, evenimente, oportunități și multe alte lucruri interesante care ar aduce un plus de cunoștințe oricărui utilizator.

MISIUNEA
Misiunea portalului este de a  informa vizitatorii în mod operativ şi imparţial, iar din punct de vedere financiar, urmăreşte să obţină profit, pentru menținerea portalului, cât și pentru dezvoltarea acestuia. Accentul se pune pe tineri și informarea cotidiană a publicului despre evenimentele locale și subiectele de actualitate.

CONȚINUTUL ȘI STRUCTURA PORTALULUI
Conţinutul dincahul.md este format din ştiri, structurate în mai multe categorii. La fel vei putea găsi surse de informare privind anumite evenimente, interviuri, opinii, actualizări, inițiative, diverse oportunități de dezvoltare, stagii de practică, proiecte, voluntariat etc. Portalul poate fi utilizat și ca sursă de găsire a unui loc de muncă pentru cei ce sunt în căutare.

NOTĂ!
Orice material de pe site poate fi reprodus şi distribuit gratuit, cu condiţia indicării sursei şi a link-ului activ al website-lui în primul aliniat al textului preluat. În momentul preluării anumitor ştiri sau informaţii de pe www.dincahul.md este interzisă modificarea conţinutului sau schimbarea numelui autorului şi a sursei originale.

Dacă dorești să faci parte din echipa noastră, te rugăm să ne trimiți un e-mail (info@dincahul.md) în care să motivezi de ce dorești aceasta.