0.7 C
Кахул
joi, decembrie 7, 2023

BAC 2016: Doi elevi din Cahul vor primi nota „10”, din oficiu, la limba străină

Elevii claselor a XII-a, care au obținut primele locuri la olimpiadele republicane sau medalii la olimpiadele internaționale la disciplinele de la examenul de bacalaureat vor primi nota „10” (zece), din oficiu, la proba respectivă de examen.

Doi elevi din Cahul deasemenea vor primi nota „10” (zece) din oficiu la examenul de Bacalaureat (limba străină) în baza certificatelor de recunoaștere internațională.

Este vorba despre Bălănel Daniela și Pleșco Vladimir, ambii elevi la Liceul Teoretic ,,Ioan Vodă” din Cahul.

Conform Metodologiei de organizare şi desfăşurare a examenului de bacalaureat, de la o anumită probă de examen sunt eliberaţi, cu nota ”10” (zece), din oficiu, deţinătorii diplomelor de gradul I, II, III la olimpiadele republicane la disciplina dată, organizate de către Ministerul Educaţiei, în anul absolvirii şi elevii, care în una din clasele X-XII au obţinut, la disciplina dată de examen, medalii individuale la olimpiadele internaţionale, recunoscute de Ministerul Educaţiei.

Lista tuturor elevilor din Republica Moldova care vor primi nota „10” (zece) din oficiu la examenul de Bacalaureat (limba străină) poate fi văzută AICI.

Ultimele știri:
Articole Populare