0.8 C
Кахул
joi, decembrie 7, 2023

Două studente din Modova, implicate într-un grav accident rutier în SUA! Tinerele au nevoie de ajutorul tău!

Două tinere din Republica Moldova, care au plecat în această vară în America, în cadrul unui program de lucru pentru studenți, au nevoie de ajutorul tău!

Daniela Cubreacov, originară din orașul Cahul, studentă la USM, și Laura Chițac, domiciliată în Chișinău, studentă la ASEM, au fost implicate într-un accident rutier, în urma căruia s-au ales cu fracturi și răni grave.

Împreună cu prietenul lor, Veaceslav Galafton, fetele au plecat la sfârșitul lunii august să viziteze statul Washington. Din cauza condițiilor meteo nefavorabile, dar și a unor deficiențe tehnice ale mașinii în care se aflau cei trei, automobilul a derapat de pe șosea și s-a izbit violent într-un copac.

În urma impactului, tinerele au fost spitalizate de urgență, Veaceslav alegându-se cu răni ușoare. Daniela a suferit mai multe intervenții chirurgicale la oasele bazinului și ale feței, Laura fiind operată la ficat.

Acum ambele au nevoie de o perioadă lungă, dar și foarte costisitoare, de reabilitare, care le-ar costa cca 30. 000 de dolari.

Tinerele nu au persoane apropiate în SUA, iar prietenii acestora au inițiat o campanie de de colectare a mijloacelor bănești, pentru a putea strânge suma necesară.

Vă îndemnăm pe toți cei dornici de a oferi ajutor fetelor să o faceți donând online pe GoFundMe.

Ultimele știri:
Articole Populare