4 C
Кахул
miercuri, noiembrie 29, 2023

Duminică, 27 noiembrie, ești așteptat la SkillsUP, eveniment de business organizat la Cahul

Fiecare din noi avem un vis spre care tindem de mult timp! Unii au visul de a deschide şi a dezvolta o afacere aici, în Republica Moldova. De foarte multe ori, fie din cauza lipsei de resurse financiare sau a lipsei unor cunoştinţe în domeniu, renunţăm la aceste vise în favoare unor comodităţi de moment.

În acest weekend, cei de la Cahul Toastmasters TIME Club organizează un eveniment de business pentru TOŢI cei care doresc să genereze o idee de afaceri, să dezvolte o afacere deja existentă şi să mărească vânzările companiei.

Trainerii eveniment-ului au o experienţă bogată în acest domeniu şi sunt gata să împărtăşească cunoştinţele sale cu TINE duminică, 27 noiembrie începînd cu ora 10:00 în incinta  Sălii de Festivităţi a Universităţii de Stat „B.P.Hasdeu” din Cahul.

Primii care îţi vor împărtăşi experienţa lor sunt Angry Business. O companie de business coaching din Chişinău sau, după cum spun chiar ei :”Cea mai mare comunitate de antreprenori din Republica Moldova, care te ajută să-ţi dezvolţi propria afacere.” Prin cursurile lor de coaching au reuşit să ajute un număr mare de persoane să îşi deschidă o afacere profitabilă în doar 8 săptămâni.

Va continua cu un training în domeniul vânzărilor – Ilie DERCACI. Trainer şi consultant în vânzări de mai mult de 5 ani, a reuşit să dezvolte afaceri de succes în Republica Moldova pe care continuă să le dezvolte. Datorită cunoştinţelor în domeniul oratoriei a reuşit să îşi dezvolte calităţile unui vînzător de succes, deoarece, după cum spune chiar el: „Un vânzăto nu e neapărat şi un orator. Însă un orator bun e 100 % un vînzător nemaipomenit!”

Dacă vrei şi tu să afli cum să deschizi o afacere de succes în Republica Moldova. Dacă vrei să ştii cum să generezi o idee de afaceri, să o dezvolţi şi să o transformi în realitate. Dacă vrei să afli cum are loc procesul de vînzare şi mai ales, cum acesta poate aduce rezultate.

Atunci SkillsUP este pentru tine!

Multe cunoştinţe, informaţii, emoţii şi premii te aşteaptă! Nu rata oportunitatea şi înscrie-te la eveniment ACUM!

Îţi reamintim!Cu înregistrare prealabilă – Intrarea GRATUITĂ!
https://podio.com/webforms/17225913/1157837

 

Ultimele știri:
Articole Populare