4 C
Кахул
miercuri, noiembrie 29, 2023

Echipa de mini-fotbal a Colegiului „Iulia Hașdeu” din Cahul a devenit vice-campioana Ligii Studențești

Echipa de mini-fotbal a Colegiului „Iulia Hașdeu” din Cahul a ocupat poziția secundă în etapa finală a Turneului Republican de mini-fotbal „Liga Studențească”, desfășurată miercuri, 14 noiembrie, la Chișinău.

Sportivii din Cahul au câștigat dreptul de a reprezenta zona sud după ce au învins în concursul teritorial. Ulterior, la Chișinău, fotbaliștii au surclasat toate echipele pe care le-au întâlnit pe teren și și-au asigurat locul în finala mare.

În meciul decisiv cahulenii au început bine, fiind cei care au marcat golul de deschidere în poarta Centrului de Excelenţă în Construcţii din Chișinău, însă gazdele au reușit să egaleze, iar ulterior și să iasă învingători cu scorul de 3 la 1.

Podiumul a fost completat de Centrul de Excelenţă în Economie şi Finanţe, Chișinău, care a trecut în finala mică de Colegiul Politehnic, Bălți.

Competiția a fost organizată de Ministerul Educației, Culturii şi Cercetării al R. Moldova în
parteneriat cu Federația Moldovenească de Fotbal, Consiliul Rectorilor din Moldova, Federația Sportului Universitar din Moldova și Asociația Colegiilor „ProCollegium”, cu prilejul Zilei Internaționale a Studenților.

Ultimele știri:
Articole Populare