0.7 C
Кахул
joi, decembrie 7, 2023

Ei sunt cei mai buni! Vlad Sabajuc și Elena Nistor au obținut o bursă de excelență în valoare de 10 000 lei

Sunt studioşi şi ambiţioşi, iar eforturile le-au fost răsplătite. Munca şi insistenţa de a cunoaşte multe le-a adus succesul – o bursă de excelență în valoare de 10 000 lei fiecare.

Este vorba despre Vlad Sabajuc, elev al Liceului Teoretic ,,Mihai Eminescu”, clasa XII-a, și Elena Nistor, studentă a Universității de Stat ,,B.P.Hasdeu” din Cahul, Facultatea Filologie și Istorie, specialitatea Istorie și educație civică. Aceștia au participat la concursul pentru două burse de excelență în mărime de 10 000 lei fiecare, pentru cel mai bun elev și cel mai bun student din municipiul Cahul, pentru anul 2017, organizat de către Primăria municipiului Cahul în parteneriat cu S.A. Banca Comercială Română Chișinău.

În cadrul competiției au fost depuse 19 dosare, dintre care 9 elevi și 10 studenți, care au întrunit criteriile de selecție stabilite în regulamentul concursului.

Criteriile de bază care au stat la selectarea participanților privind acordarea burselor de excelenţă au fost:

  • reușita academică (inclusiv cunoaşterea limbilor străine);
  • locuri premiante la olimpiade (municipale, raionale, naţionale, internaţionale);
  • activitatea extracurriculară, implicarea în viața comunității (voluntariat, proiecte, etc);
  • participarea la conferințe și activități științifice, activitate publicistică.

Bursele vor fi acordate beneficiarilor, în cadrul unui eveniment public care va fi organizat pe data de 14 iunie 2017 și la care vor fi invitați toți participanții concursului și alți elevi și studenți din municipiul Cahul cu rezultate pe parcursul anului 2017, pentru a le fi acordate diplome și alte premii.

Ultimele știri:
Articole Populare