0.8 C
Кахул
joi, decembrie 7, 2023

(Foto) Fata cu cobza a prezentat un nou spectacol teatral-muzical la Cahul

Muzică populară bună, un program artistic de excepție și monologurile despre viața „Fetei cu cobza”, de asta au avut parte spectatorii la prestația tinerei artiste Stela Botez pe scena sălii Sanatoriului Nufărul Alb din Cahul.

Spectacolul a prezentat în sine o combinație între teatru și muzica populară, prin intermediul cărora publicul a avut ocazia să urmărească etapele vieții ale artistei, acompaniate de un colaj de piese la cobză și vocal.

Fiecare piesă și cântec interpretat era specific unei perioade de vârstă în care fiecare spectator s-a putut regăsi. Valorile naționale, dragostea de patrie, părinți, patriotismul și omenia sunt principalele teze care se regăsesc în bagajul artistic al interpretei.

www.dincahul.md„Pe lângă mesajul tradițional care doresc sa-l aduc publicului mi-am propus să aduc folclorul și tot ce reprezintă tradiții mai aproape de tânăra generație, pentru că fac și eu parte din ea. Încerc să atrag tinerii mai aproape de valorile naționale prin suflu tineresc care se regăsește în piesele mele” a spus Stela Botez.

Mai jos atașăm câteva fotografii de la concertul Stelei Botez.

Ultimele știri:
Articole Populare