4 C
Кахул
miercuri, noiembrie 29, 2023

Foc de armă în piața din Cahul

Astăzi, 16 august, în jurul orei 9:45 în preajma pieții de pe str.A.Mateevici un individ a tras un foc de armă în direcția unui bărbat de 47 de ani provocându-i o rană în regiunea abdominală.

La scurt timp, ajunși la fața locului polițiștii au demarat măsuri de cercetare și audiere preliminară a martorilor. Aceștea au constatat că între doi proprietari de gherete s-a iscat un conflict, în urma căruia bărbatul de 47 de ani i-a aplicat celuilalt de 29 de ani o lovitură cu un hârleț peste brațul stâng, ca răspuns, tânărul de 29 de ani a scos un pistol traumatic și a tras un foc în regiunea abdominală a bărbatului de 47 de ani, după care a părăsit locul faptei.

La sosirea ambulanței, bărbatul de 47 de ani a fost transportat la Spital pentru îngrijiri medicale. De îngrijiri medicale a avut nevoie și tânărul de 29 de ani. Poliția a inițiat o cauză penală pe marginea acestui caz, în baza art. 287 al.3 „Huliganism”. Dacă vinovăția persoanelor v-a fi demonstrată ei riscă până la 7 ani de închisoare.

Ultimele știri:
Articole Populare