4 C
Кахул
miercuri, noiembrie 29, 2023

Acțiune de caritate în preajma sărbătorilor pascale, organizată de Inspectoratul de Poliție Cahul și Primăria orașului Cahul

În preajma sărbătorilor pascale, la inițiativa Inspectoratului de Poliție Cahul în colaborare cu Primăria orașului Cahul a fost organizată o acțiune de caritate, a comunicat Primăria Orașului Cahul.

Angajații Primăriei orașului Cahul împreună cu angajații Inspectoratului de Poliție Cahul au donat contribuții financiare, din care au fost procurate și pregătite colete cu diferite produse alimentare și bunuri casnice, jucării, hăinuțe, dulciuri, fructe etc. Aceste colete au fost donate de către Șeful Inspectoratului de Poliție d-nul colonel Iurii Briceag și Primarul orașului d-nul Nicolae Dandiș unor familii nevoiașe și cu mulți copii din orașul și raionul Cahul. Aceștia au stat de vorbă cu acești oameni despre problemele lor și posibilitățile ca instituțiile statului să-i ajute să le depășească.

Cu această ocazie Primarul orașului Cahul, d-nul Nicolae Dandiș a declarat: 
Mulțumesc colegilor mei și colaboratorilor Inspectoratului de Poliție Cahul și Șefului acestei instituții d-nul Iurii Briceag pentru contribuție, pentru implicarea în astfel de acțiuni de suflet. Ne bucurăm că putem contribui cu un ajutor cît de mic la asigurarea unei mese de sărbătoare acestor familii. Este important ca cel puțin în ajunul unor sărbători mari să ne gîndim și la cei care sunt mai puțin fericiți decît noi.”

Atît Primăria orașului Cahul cît și Inspectoratul de Poliție Cahul au organizat această acțiune și vor organiza și pe viitor, implicînd și alte instituții, în speranța că vom putea aduce în sufletele acestor familii și copii o mică bucurie și speranța unui viitor mai bun.

Ultimele știri:
Articole Populare