0.7 C
Кахул
joi, decembrie 7, 2023

(foto) În satul Alexanderfeld s-a desfășurat primul tîrg de vînzări din cadrul proiectului „Tînărul Antreprenor”, organizat de către „Ograda Noastră” ONG

La data de 26 aprilie 2016, în satul Alexanderfeld, raionul Cahul sa desfășurat primul Tîrg de vînzări, unde tinerii au avut ocazia să-și prezinte ideile antreprenoriale traduse în practică.

Copii au beneficiat de un împrumut bănesc în valoare de 200 lei/MDL din partea „Ograda Noastră” pe care urmează să-i returneze înapoi după ce își vînd lucrările. În acest sens „Ograda Noastră” își propune să încurajeze spiritul antreprenorial în rîndul elevilor din treapta gimnazială din Republica Moldova. Activitatea face parte din cadrul Proiectului: „Tînărul Antreprenor”.

Reamintim că luna iunie 2015, Centrul de Resurse și Consultanță „Ograda Noastra” ONG cu susținerea Fundației pentru Dezvoltare „Angello” a demarat  inițiativa „Tînărul antreprenor”. Scopul acestui proiect fiind să abiliteze elevii din treapta gimnazială și liceală să fie mai pregătiți pentru viață din perspectiva inițiativei economice, să înțeleagă mai bine principiile de bază a antreprenoriatului, a gestiunii eficiente a timpului și resurselor.

Proiectul se desfășoară în 4 localități a republicii (Alexanderfeld și Zîrnești, Cahul; Mingir, Hîncești și Gribova, Drochia) unde „Ograda Noastra” ONG derulează programe folosind modelul existent al Școlii de democrație.

Programul se va desfășura în perioada iunie 2015 – mai 2016. Alte 3 tîrguri urmează a fi organizate în luna mai.

Mai multe detalii despre activitățile organizate de Ograda Noastră ONG puteți găsi pe adresa: www.ogradanoastra.org sau pe pagina de Facebook.

Mai jos atașăm câteva poze de la tîrgul de vânzări:

Ultimele știri:
Articole Populare