4 C
Кахул
miercuri, noiembrie 29, 2023

(foto) Tîrgul locurilor de muncă la Cahul

Astăzi, 19 mai Agenția Pentru Ocuparea Forței de Muncă a Raionului Cahul a organizat Forul profesiilor/meseriilor. Târgul locurilor de muncă.

În cadrul târgului, persoanele interesate de a-și găsi un loc de muncă, sau a-și continua studiile în cadrul școlilor profesionale, colegiilor sau universităților din Cahul, au avut posibilitatea să facă cunoștință cu ofertele acestora, să facă schimb de date de contact și desigur să facă cunoștință cu condițiile de muncă sau studii.

Târgul a început cu un cuvânt de salut din partea Șefului Direcției de Învățământ Cahul, Domnul Avram Micinschi și dna. Tatiana Romanciuc, Viceprimar al orașului Cahul.

Printre agenții economici prezenți la târg s-au numărat S.A. „Tricon”, Poșta Cahul, Inspectoratul de Poliție Cahul, IMSP Spitalul Raional Cahul, IS Serviciul Pază, SRL Cahul-Gaz, Direcția de Învățământ Cahul, Judecătoria Cahul.

Instituțiile de învățământ care și-au prezentat ofertele au fost: Universitatea de Stat „Bogdan Petriceicu Hasdeu” din Cahul, Facultatea Transfrontalieră de Științe Umaniste, Economice și Inginerești Dunărea de Jos, Colegiul Industrial-Pedagogic Cahul, Școala Profesională nr. 1 și Colegiul de Medicină.

De asemenea, la târg au fost prezenți reprezentanți ai organizațiilor Pas cu Pas, Centrul SYSLAB Cahul și Centrul NEXUS Cahul.

Mai jos atașăm foto de la eveniment.

 Autor: Comanici Cristina

Ultimele știri:
Articole Populare