0.6 C
Кахул
joi, decembrie 7, 2023

(FOTO/VIDEO) Membrul unei organizații criminale din Cahul a fost reținut de forțele de ordine

Un locuitor al raionului Cahul a fost reținut de oamenii legii după ce la domiciliul acestuia au fost găsite arme și muniții.

În cadrul percheziției efectuate la domiciliu bănuitului au fost depistate și ridicate un pistol automat de model „Kalașnicov” cu trei încărcători, un lansator de grenade cu muniții, mai mult de 120 cartușe, calibru – 5,45, grenadă cu focos de tip RGD două pistoale cu gloanțe.

Arme și muniții ridicate în cadrul perchezițiilor la unul din membri unei organizații criminaleProcurorii din cadrul Procuraturii pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale, oficiul SUD, împreună cu ofițerii Direcției Sud al Inspectoratului Național de Investigații, au efectuat percheziția la domiciliul a unuia din membrii unei organizații criminale, care locuiește în r-l Cahul. În cadrul percheziției au fost depistate și ridicate un pistol automat de model „Kalașnicov” cu trei încărcători, un lansator de grenade cu muniții, mai mult de 120 cartușe, calibru – 5,45, grenadă cu focos de tip RGD două pistoale cu gloanțe.Conform datelor preliminare armele și munițiile sus-indicate au fost destinate pentru săvârșirea diferitor infracțiuni.Posesorul acestor arme și muniții a fost reținut de către procurori pentru 72 de ore. Dacă va fi găsit vinovat, învinuitul riscă pedeapsă penală pe un termen de pînă la 7 ani închisoare.

Publicată de Procuratura pentru Combaterea Criminalităţii Organizate şi Cauze Speciale pe Miercuri, 7 Noiembrie 2018

Bărbatul face parte dintr-o organizație criminală și a fost reținut pentru 72 de ore.Conform datelor preliminare armele și munițiile sus-indicate au fost destinate pentru săvârșirea diferitor infracțiuni.Dacă va fi găsit vinovat, bărbatul riscă să petreacă următorii 7 ani după gratii.

Ultimele știri:
Articole Populare