0.7 C
Кахул
joi, decembrie 7, 2023

FOTO/VIDEO/ Protest la Bruxelles. Deputat PD desființat de o moldoveancă: „Ați vândut țara. Nu vă e rușine, trădătorilor?”

Deputatul democrat Corneliu Mihalache a fost ținta unei exprimări de nemulțumire a unei moldovence chiar în fața clădirii Parlamentului European. Femeia, indignată de „propaganda mincinoasă a lui Plahotniuc, Dodon și Lupu”, a țipat la parlamentarul PD, venit la Bruxelles pentru a discuta despre proiectul Codului serviciilor media audiovizuale.

Publicată de Nord-News pe Miercuri, 27 Iunie 2018

„Am ieșit la protest pentru că dorim o schimbare în țara noastră. SĂ nu ne manipuleze. Să ne lase pe noi, tinerii, să facem o schimbare. Să facem noi, că avem studii, știm. Ei să ne susțină”, le-a spus protestatara jurnaliștilor. „Să nu fie minciună, hoție. Să fie adevăr în țara noastră”, a spus femeia.

Precizăm că deputatul Corneliu Mihalache, împreună cu președintele Comisiei cultură, educație, cercetare, tineret, sport și mass-media din Parlamentul moldovean, Vladimir Hotineanu, participă la dezbaterea „Noul Cod al audiovizualului al Republicii Moldova: metodă de a contracara propaganda”.

Ultimele știri:
Articole Populare