0.6 C
Кахул
joi, decembrie 7, 2023

(Galerie Foto) Pompierii campioni la turneul anual de mini-fotbal în memoria fostului angajat MAI, Mocanu Alexandru

La data de 23 iulie 2016 , Inspectoratul de Poliție Cahul a organizat turneul anual de mini-fotbal în memoria ofițerului de poliție Alexandru Mocanu, Cavaler al ordinului „Ștefan cel Mare”, căzut la datorie.

La turneu au participat nouă echipe, IP Cahul, IP Cantemir, IP Leova, Penitenciarul nr. 5, Brigada nr.3 Infanterie Motorizată, Departamentul Poliției de Frontieră, Centrul Național Anticorupție, Direcția Situații Excepționale și Biroul Vamal.

20160723_133600_001În urma unei prestații spectaculoase, echipa Direcției Situații Excepționale Cahul a reușit să-și învingă adversarii clasificîndu-se pe prima poziție. Pompierii participă la acest turneu de 6 ani consecutiv reușind de fiecare dată să se califice în primele poziții.

Pe locul doi s-a clasat echipa Departamentului Poliției de Frontieră, iar locul trei i-a revenit echipei Penitenciarului nr.5.

Această competiței a oferit o frumoasă ocazie de a demonstra şi fortifica relațiile de colaborare între subdiviziuni și structurile de forță dar și spiritul de echipă a angajaților.

Evenimentul s-a desfășurat pe stadionul „Atlant” din orașul Cahul, cu incepere la ora 09:00. 

Mai jos atașăm mai multe fotografii de la eveniment.

Ultimele știri:
Articole Populare