4 C
Кахул
miercuri, noiembrie 29, 2023

(Galerie foto) Vezi cum s-a desfășurat Balul Bobocilor la Universitatea de Stat „ B.P. Hasdeu” din Cahul

Explozie de culoare şi zîmbete la Universitatea de Stat „ Bogdan Petriceicu Hasdeu” din Cahul în cadrul unui fort eveniment „ Balul Bobocilor 2016”.

La iniţiativa Ligii Studenţilor, concursul umoristic „Balul Bobocilor 2016” s-a desfăşurat în cadrul Universităţii de Stat „ B.P. Hasdeu”, la data de 3 noiembrie 2016.

În cadrul concursului au participat cei mai energici şi curajoşi tineri de la 11 specialităţi care grupîndu-se,  au format 9 echipe fiind supuse aprecierii în baza a 3 probe.

În cele din urmă deznodământul acestei manifestaţii a fost elucidat de multstimatul juriu compus din 7 persoane care a acordat punctajul maxim echipei de la Specialitatea Drept din cadrul Facultăţii de Drept şi Administraţie Publică, pe locul II au fost plasaţi cei de la specialitatea Contabilitate împreună cu specialitatea Finanţe şi Bănci, iar  locul III l-au obţinut studenţii de la specialitatea Administraţie Publică din cadrul Facultăţii de Drept şi Administraţie Publică.

În urma premierii toate echipele au primit torte, medalii şi diplome de participare iar cei premiaţi cu locul I, II şi III au primit corespunzător suma de 1000 lei, 700 lei şi 500 lei precum şi vaucere din partea companiei US TRAVEL, în valoare de 100 dolari.

Toate fotografiile de la eveniment le puteți găsi aici:

balul-bobocilor-2016

Ultimele știri:
Articole Populare