0.6 C
Кахул
joi, decembrie 7, 2023

Gest demn de respect făcut de polițiștii din Cahul în speranța de a salva viața unui tânăr

Atunci când vine vorba de polițiștii moldoveni, tindem să ne conducem de anumite prejudecăți. Angajații IGP demonstrează, însă că omenia este una din cele mai puternice calități ale lor.

Inspectoratul de Poliție Cahul nu au putut trece cu vederea peste nenorocirea care s-a întâmplat cu Dumitru ZANET, tânărul de 21 de ani, student la Universitatea de Stat „B.P. Hașdeu” din Cahul, care are nevoie urgent de sânge pentru transplant de ficat.

14813093_320029525045001_1151676487_oAstfel, polițiștii au contribuit cu puținul care au putut și au venit la Centrul Regional de Transfuzie a Sângelui Cahul, unde au donat sânge în speranța de a ajuta tânărul să supraviețuiască.

„…Nu am putut să rămânem indiferenți față de soarta acestui tânăr și am hotărât să ne implicăm pentru ca Dumitru să obțină mai multe șanse să treacă peste aceste greutăți. Este de datoria noastră să fim alături de cetățeni și să le oferim tot suportul și ajutrul indiferent de situație…” a declarat ofițerul de presă al IP Cahul, Alexandru Todos.

La moment tânărul se află în stare de comă la Spitalul Republican din Chișinău. Pe parcurs vom reveni cu detalii despre starea acestuia.

Ultimele știri:
Articole Populare