sâmbătă, decembrie 4, 2021
AcasăȘTIRI LOCALESocialGhinion pentru un cetățean bulgar, la frontieră: Automobilul i-a fost reținut după...

Ghinion pentru un cetățean bulgar, la frontieră: Automobilul i-a fost reținut după ce le-a prezentat polițiștilor un act falsificat

Un cetățean al Bulgariei a încercat să traverseze frontiera de stat la volanul unui autoturism, pentru care a prezentat un certificat de înmatriculare falsificat. Cazul a avut loc la punctul de trecere Giurgiulești-Galați, ieri, 12 iulie.

În jurul orei 17:50, pentru efectuarea formalităților necesare la trecerea frontierei, s-a prezentat pe pista de intrare în Republica Moldova un bărbat de 42 de ani, care s-a legitimat în baza documentelor de călătorie eliberate de autoritățile Bulgariei.

Acesta conducea un Volkswagen Golf cu numere de înmatriculare bulgărești. În timpul controlului documentelor, atenția inspectorului de frontieră s-a concentrat asupra certificatului de înmatriculare ce prezenta semne vădite de falsificare. Pentru constatarea falsului a fost luată decizia de a ridica și transmite spre expertizare.

Cetățeanul bulgar a declarat polițiștilor de frontieră că nu cunoștea nimic despre faptul că actul ar fi contrafăcut, invocând faptul că mașina aparține firmei la care activează.

Bărbatului i-a fost autorizată trecerea frontierei, însă mijlocul de transport a fost reținut pe teritoriul Sectorului Poliției de Frontieră Giurgiulești, până la finalizarea cercetărilor și luarea măsurilor legale ce se impun.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments