0.7 C
Кахул
joi, decembrie 7, 2023

Ghinion pentru un cetățean bulgar, la frontieră: Automobilul i-a fost reținut după ce le-a prezentat polițiștilor un act falsificat

Un cetățean al Bulgariei a încercat să traverseze frontiera de stat la volanul unui autoturism, pentru care a prezentat un certificat de înmatriculare falsificat. Cazul a avut loc la punctul de trecere Giurgiulești-Galați, ieri, 12 iulie.

În jurul orei 17:50, pentru efectuarea formalităților necesare la trecerea frontierei, s-a prezentat pe pista de intrare în Republica Moldova un bărbat de 42 de ani, care s-a legitimat în baza documentelor de călătorie eliberate de autoritățile Bulgariei.

Acesta conducea un Volkswagen Golf cu numere de înmatriculare bulgărești. În timpul controlului documentelor, atenția inspectorului de frontieră s-a concentrat asupra certificatului de înmatriculare ce prezenta semne vădite de falsificare. Pentru constatarea falsului a fost luată decizia de a ridica și transmite spre expertizare.

Cetățeanul bulgar a declarat polițiștilor de frontieră că nu cunoștea nimic despre faptul că actul ar fi contrafăcut, invocând faptul că mașina aparține firmei la care activează.

Bărbatului i-a fost autorizată trecerea frontierei, însă mijlocul de transport a fost reținut pe teritoriul Sectorului Poliției de Frontieră Giurgiulești, până la finalizarea cercetărilor și luarea măsurilor legale ce se impun.

Ultimele știri:
Articole Populare