0.7 C
Кахул
joi, decembrie 7, 2023

IMPORTANT! Cum se circulă pe drumurile din Cahul. Traficul pe traseul Cahul-Giurgiulești a fost suspendat

Situația pe drumurile și traseele din raionul Cahul continue a fi dificilă. Pe traseul Cahul-Giurgiulești a fost stopată circulația camioanelor pe timp de o oră din cauza carosabilului acoperit cu gheață.

Mai multe mașini au derapat de pe șosea și au rămas blocate pe acostament. O bună o parte din ele au fost avariate, însă nimeni nu a avut de suferit.

Polițiștii indeamnă șoferii să evite deplasarea pe traseul menționat. O atenție deosebită mașinilor de mare tonaj, în special cele care nu sunt echipate pentru condiții de iarnă. Acestea sunt mai greu de manevrat și prezintă un pericol sporit, vezi:

A INTRAT CU TIRUL ÎN CASĂ. Un locuitor din Brânza s-a trezit cu remorca unui TIR în peretele casei

Reamintim că meteorologii nu prevăd schimbări ale vremii așa că poleiul se va menține pe drumuri. Totodată, codul galben de gheaţă fragilă rămâne valabil până în 25 ianuarie.

De asemenea, şi în ţara vecină, România a fost emis cod portocaliu de polei şi depuneri de gheaţă. Acesta a intrat în vigoare astăzi la ora 10 şi va fi valabil până la ora 14:00. Astfel, se vor semnala depuneri semnificative de polei pe arii extinse.

 

Ultimele știri:
Articole Populare