0.6 C
Кахул
joi, decembrie 7, 2023

Instruire în domeniul Resurselor Umane și a Managementului Financiar pentru ONG-uri

Consiliul Național al Tineretului din Moldova (CNTM), în parteneriat cu Centrul de Instruire și Consultare Organizațională și cu suportul Ministerului Tineretului și Sportului, invită reprezentanții ONG-urilor din întreaga țară, să participe la un sesiune de instruire în domeniul Resurselor Umane și Managementului Financiar în ONG-uri.

Modulul este destinat persoanelor din cadrul organizațiilor neguvernamentale, pozițiile cărora sunt relevante tematicilor propuse. Vor fi selectați câte doi participanți, din fiecare raion al țării, reprezentând ONG-uri din întreaga țară și care vor îndeplini toate criteriile de participare.

Pentru a participa la instruire, vă rugăm să vă înregistrați, completând următorul formular, până la data de 22 mai 2016 și să confirmați, ulterior, disponibilitatea de a participa la instruiri.

În calitate de formatori vor fi:

  • Vitalie Popescu, Director „Aegis Trening”;

  • Stela Jerebțov, Coordonator CICO.

Instruirile se vor desfășura la Vadul lui Vodă, în perioada 30 mai – 2 iunie. Transportul din Chișinău spre Vadul lui Vodă va fi asigurat de către organizatori, cheltuielile de transport din localități spre Chișinău însă, urmează să fie acoperite de către beneficiari.

Pentru orice întrebări sau neclarități nu ezitați să îl contactați pe:

Valeriu Drăgălin,

Coordonator Dezvoltare Instituțională,

Consiliul Național al Tineretului din Moldova,

email: valeriu.dragalin@cntm.md.

Ultimele știri:
Articole Populare