0.8 C
Кахул
joi, decembrie 7, 2023

Ion Groza: „Elefantul se mănâncă cu bucăți mici”

Declarația Președintelui Consiliului Raional Cahul a fost făcută în cadrul celei de-a 4 ediții a Programului de Granturi Mici pentru Tineri 2017, organizată de Programul Fondul pentru Tineri Cahul, la 15 martie curent.

Oficialul a salutat inițiativa ONG-ului de a organiza evenimentul și a îndemnat tinerii din Cahul să dea dovadă de creativitate și implicare și a promis să tripleze suportul financiar oferit de către Consiliu Raional pentru Program, în cazul în care proiectele se vor bucura de popularitate în rândurile beneficiarilor și scopurile finale vor fi atinse.


Potrivit Victoriei Ivancioglo, coordonatorul A.O. „Perspectiva”, Programul de Granturi Mici pentru Tineri poate acorda granturi în sumă de până la 10.000 lei pentru proiectele în domeniul ecologic și educațional, obiectivele acestuia fiind susținerea inițiativelor și proiectelor tinerilor din comunitățile locale și dezvoltarea abilităților de soluționare a problemelor sociale.

Reamintim că Programul de Granturi Mici pentru Tineri este destinat tinerilor cu vârsta cuprinsă între 15 și 25 ani din localitățile raionului Cahul. Ddoritorii de a aplica la program o pot face până la data de 5 aprilie 2017, ora 17:00.

Menționăm că, granturile vor fi acordate din suporturile financiare oferite Fundația Est-Europeană – 3000 de dolari, Consiliul Raional Cahul – 25 000 lei și 20 000 lei colectați de activiștii din cadrul Fondului pentru Tineri Cahul.

În cadrul Programului de Granturi Mici pentru Tineri a fost prezentată activitatea Fondului pentru Tineri Cahul, proiectele finalizate și activitățile sociale și de promovare.

Mai multe informații puteți afla la adresa www.aoperspectiva.org

Ultimele știri:
Articole Populare