4 C
Кахул
miercuri, noiembrie 29, 2023

Polițiștii din Cahul vor patrula străzile și pe biciclete

Din toamnă, poliţiştii din Cahul vor patrula pe biciclete drumurile municipiului. Anunţul a fost făcut de şeful Inspectoratului General al Poliţiei, Alexandru Pânzari, pe pagina lui de Facebook.

Oamenii legii vor fi instruiţi să meargă corect pe biciclete, să le repare şi chiar să reţină infractori în timp ce se deplasează pe două roţi.

Autorităţile au lansat şi un spot prin care vorbesc despre meseria de inspector de patrulare pe două roţi.

Inspirat de la colegii noștri americani, cu susținerea Ambasadei SUA ?? am adus #serviciul de #patrularepebiciclete ?‍♀️, aici, acasă.?Acesta este serviciul care se încadrează perfect în #activitateapolițieneascăcomunitară.↪Vă invit să priviți, distribuiți, apreciați spotul video dedicat patrulării pe biciclete, sperăm să vă placă!☺#Polițiapebiciclete#Polițieprietenoasă #Comunitateînsiguranță

Publicată de Alexandru Pînzari pe Marţi, 31 Iulie 2018

Menționăm că, de aproape un an, 17 polițiști asigură ordinea publică și siguranța cetățenilor în parcurile sau la evenimentele organizate în Chișinău, patrulând pe biciclete

Serviciul de patrulare a fost înființat cu ajutorul financiar al Ambasadei Statelor Unite la Chișinău, în valoarea de peste 1.300.000 lei. De asemenea, Ambasada a organizat mai  multe instruiri practice și teoretice pentru polițiștii de patrulare pe biciclete, care au fost conduse de experți în domeniu din SUA.

Ultimele știri:
Articole Populare