0.6 C
Кахул
joi, decembrie 7, 2023

La Cahul va fi organizat cel mai mare forum economic pentru tineri

Asociația Obștească „AIESEC Cahul”, în parteneriat cu Primăria municipiului Cahul, organizează pe 25 iunie 2017, Forumul „Educația și motivarea economică a tinerilor din Cahul”.

În cadrul forumului vei putea să vezi care sunt oportunitățile pentru tineri în inițierea unei afaceri, vei participa la sesiuni motivaționale, vei afla care este experiența celor care deja au inițiat o afacere, vei cunoaște oameni noi și vei avea parte de multe alte informații utile pentru tine.

La eveniment vor fi invitați antreprenori și experți din domeniul de afaceri. La fel, vor fi anunțați și cîștigătorii concursului ,,Concepte de idei de afacere”, organizat de AIESEC Cahul în perioada 22 mai – 11 iunie curent.

Evenimentul va avea loc la restaurantul „Balkan”, cu începere de la ora 09:30. Locurile sunt limitate! Participarea este posibilă doar în baza unei înregistrări. Formularul de înregistrare îl poți găsi AICI.

Termenul limită de înregistrare este 24 iunie, ora 23:59.

Proiectul „Educația și motivarea economică a tinerilor din Cahul” este implementat de ,,AIESEC Cahul” în parteneriat cu Primăria Municipiului Cahul și finanțat de Ministerul Tineretului și Sportului al Republicii Moldova.

Ultimele știri:
Articole Populare