0.7 C
Кахул
joi, decembrie 7, 2023

La un pas de moarte. Un bărbat a ajuns la spital după ce a fost lovit de un șofer beat

Un bărbat de 47 de ani a ajuns la spital după ce a fost lovit de o mașină în preajma unei stații de alimentare. Șoferul în stare de ebrietate a fugit de la fața locului lăsând pietonul la pământ.

Martorii au chemat poliția și serviciile medicale care au transportat bărbatul la Spitalul Raional Cahul. Acolo bărbatul a povestit că a fost lovit din spate de o mașină în timp ce se deplasa pe trotuar, iar medicii au constatat că bărbatul a suferit două contuzii.

Ulterior un echipaj al poliției a identificat șoferul vinovat de accident. Acesta conducea pe o stradă din centrul orașului având bara de protecție din față deteriorată. Acesta s-a dovedit a fi un tânăr de 28 de ani din Ungheni. În urma testului alcoolscopic s-a demonstrat că șoferul se afla în stare avansată de ebrietate.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IP Cahul, Cristina Ciobanu, șoferul a povestit polițiștilor că nu a observat pietonul, iar după accident s-a speriat și a părăsit locul accidentului.

Pentru fapta sa, acesta riscă amendă de până la 67 mii lei, sau muncă neremunerată în folosul comunităţii până la 240 de ore ori închisoare de pînă la 4 ani cu anularea dreptului de a conduce mijloace de transport.

Accidentul a avut loc luni, 28 ianuarie, în jurul orei 20:00 pe strada Mihai Viteazul din Cahul.

 

Ultimele știri:
Articole Populare