0.7 C
Кахул
joi, decembrie 7, 2023

Lecții deschise pentru copii de la polițiștii din Cahul

Pe 13 iulie 2016, angajații Inspectoratului de Poliție Cahul au vizitat 200 de copii de la două tabere din r.Cahul cu scopul de a familiariza micuții cu activitatea polițienească în societate și pentru a-i informa despre regulile care trebuie să le respecte pentru a nu-și pune în pericol viața și integritatea corporală.

Polițiștii au desfășurat lecții deschise pentru copiii de la tabăra din localitatea Larga și tabăra cu sejur de zi din localitatea Zârnești și au împărțit pliante cu informații despre măsurile de siguranță în perioada estivală.

dincahul.mdCopiii, entuziasmați de prezența forțelor de ordine, au participat activ în discuții și au oferit întrebările care le aveau cu privire la activitatea polițistului în societate. Acestora de asemenea li s-au adus la cunoștință care sunt consecințele apelurilor false și situațiile neplăcute ce vin să urmeze aceste acțiuni.

Spre sfârșitul întrunirii polițiștii au oferit un șir de recomandări copiilor, dar și educatorilor cum să reacționeze în momentele în care pot deveni martori ale unor fărădelegi sau cunosc despre comiterea unor fapte antisociale.

Ultimele știri:
Articole Populare