0.7 C
Кахул
joi, decembrie 7, 2023

Mașină dată în urmărire prin INTERPOL, reținută la punctul de trecere Cahul

Un moldovean de 27 de ani a rămas fără mașină, după ce rudele acestuia au anunțat-o în căutare internațională. Mașina de model “Volkswagen Golf”, fabricată în anul 2008, figura în baza de date INTERPOL, ca fiind furată de pe teritoriul Italiei. Autovehiculul a fost indisponibilizat în punctul de trecere Cahul, la sfârșitul săptămânii trecute.

La cele depistate, tânărul a declarat angajaților Poliției de Frontieră că nu știa, dar a specificat că și-ar da seama din ce cauză este căutat mijlocul de transport. Din spusele acestuia, motivul ar fi o ceartă cu o rudă apropiată, proprietara mașinii care l-a împuternicit legal să conducă autovehiculul, fapt confirmat prin procura prezentată.

În vederea continuării și definitivării cercetărilor pe cazul dat, mijlocul de transport a fost indisponibilizat pe teritoriul Sectorului Poliției de Frontieră Cahul. Bărbatul, având toate actele de călătorie în regulă, i-a fost permisă trecerea frontierei de stat.

De la începutul anului și până în prezent, angajații Poliției de Frontieră au depistat în punctele de trecere 18 mijloace de transport care figurau în baza de date INTERPOL ca ”bunuri căutate”.

Foto: realitatea.md

Ultimele știri:
Articole Populare