0.7 C
Кахул
joi, decembrie 7, 2023

Nicolae Dandiș: Cahulenii au spirit de antreprenor

Participă la Conferința ,,Vreau să fiu Antreprenor”, organizată la Cahul pe 17 mai 2016, ora 15:30, în sala de festivități a Universității de Stat din Cahul ,,B.P. Hasdeu”.

Scopul evenimentului este promovarea spiritului antreprenorial în tineri și provocarea acestora să creeze schimbare în țară. La această conferinţă poate participa orice persoană interesată de antreprenoriat, dar şi persoanele care vor să afle dacă antreprenoriatul este pentru ei şi să gasească drumul către scopurile sale.

Fiind întrebat despre situatia antreprenoriatului la sud, la Cahul în special, d-nul Primar Nicolae Dandiș a relatat că: ,,Orasul are nevoie de un mediu de afaceri sănătos, în care competiția sănătoasă de idei aduce nu doar pentru autoritățile statului resurse (prin taxe și impozite) de a dezvolta politici și programe, ci în primul rând comodități în prestarea serviciilor, avantaje economice ( prin oferte de preț mai bune pentru a câștiga consumatori) oportunități de valorificare a competențelor și creșteri profesionale etc..

În ceea ce privește importanța dezvoltării businessului, primarul orașului ne-a comunicat că ,,În realizarea obiectivelor sale antreprenorii încearcă să preia cele mai bune idei și aceasta se răsfrânge asupra stilului de viață. Interesul față de antreprenoriat trebuie cultivat din școală ca un instrument de ați crea propria bunăstare dar și de a avea posibilitatea de ai ajuta și pe alții. Este important ca acest interes să fie cultivat pe o platformă sănătoasă de reguli și valori etice.

Reamintim că participarea la conferință este GRATUITĂ. Pentru înregistrare este necesar să completați aplicarea AICI.

Autor: Vodă Mihaela

Ultimele știri:
Articole Populare