4 C
Кахул
miercuri, noiembrie 29, 2023

Noi detalii privind moartea celor doi tineri depistate în Cahul

În urma măsurilor întreprinse de angajații Inspectoratului de Poliție Cahul și ca urmare a probelor acumulate pe faptul depistării cadavrelor celor 2 tineri, a fost recunoscut în calitate de bănuit și reținut pentru 72 de ore un bărbat de 63 de ani, locuitor al or. Cahul.

La data de 24 aprilie, aproximativ la ora 06:00 dimineața, poliția a fost alertată despre faptul că au fost depistate corpurile neînsuflețite a doi bărbați pe o stradă din or. Cahul.

Victimile s-au dovedit a fi doi locuitori ai or. Cahul cu vârsta de 34 și, respectiv, 35 de ani. Conform informațiilor preliminare, cei doi au fost bătuți violent, pe corpurile lor fiind depistate multiple leziuni.

Bănuitul a comunicat că la data de 24 aprilie, aproximativ la ora 01:00, doi bărbați au pătruns în domiciliul său, iar acesta i-a prins în flagrant împreună cu un vecin în vârstă de 25 de ani și o altă persoană de 47 de ani. Aceștia i-au maltratat și le-au provocat leziuni corporale grave incompatibile cu viața în urma cărora victimele au decedat. Mai târziu, corpurile neînsuflețite au fost transportate și abandonate în apropierea unui local.

La data de 28 aprilie la Inspectoratul de Poliție Cahul s-a prezentat cu autodenunț tânărul de 25 de ani, care a recunoscut că a participat la infracțiune. Acesta, la fel, a fost recunoscut în calitate de bănuit și reținut de oamenii legii.

La moment sunt întreprinse acțiuni în scopul stabilirii locului aflării celei de-a treia persoane, care a fost anunțată în căutare.

Pe marginea acestui caz a fost inițiată o cauză penală în baza art. 145 „Omor intenționat”. Persoanele vinovate de această infracțiune riscă pedeapsă cu închisoare până la 20 de ani sau detențiune pe viață.

Sursa: Inspectoratul de Poliţie Cahul

Ultimele știri:
Articole Populare