4.1 C
Кахул
miercuri, noiembrie 29, 2023

O femeie din Cantemir a denunțat un bărbat la CNA care i-ar fi cerut 470 de euro pentru eliberarea permisului de conducere

O femeie din Cantemir a denunțat un bărbat la CNA după ce acesta ar fi pretins și primit 470 de euro pentru eliberarea permisului de conducere. 

Potrivit denunțătoarei, bărbatul ar fi susţinut că are influenţă asupra unor angajaţi ai Secției de Înmatriculare a Transportului și Calificare a Conducătorilor Auto din municipiul Cahul şi că îi poate determina pe funcționari să-i dea femeii calificativul „admis” la proba teoretică și practică și să-i elibereze ulterior permis de conducere.

În urma documentării cazului, s-a stabilit că bărbatul este subofițer al Serviciului de patrulare în UTA Găgăuzia, iar în după-amiaza zilei de ieri, ofiţerii DGT Sud a CNA şi procurorii anticorupţie l-au prins în flagrant delict pe suspect în momentul primirii celor 470 de euro estorcați.

După reținerea în flagrant, acesta a predat benevol banii, care se aflau în buzunarul hainei. Acum el se află în izolator şi este reţinut pentru 72 de ore.

O cauză penală a fost pornită pe acest caz, în temeiul art. 326 Cod penal – trafic de influenţă. Dacă va fi găsit vinovat, bărbatul riscă pînă la 7 ani de închisoare.

Sursa:noi.md
Ultimele știri:
Articole Populare