0.7 C
Кахул
joi, decembrie 7, 2023

O tânără din Cahul, impusă să presteze servicii sexuale în România! Traficanții au ajuns pe mâna polițiștilor după ce victima s-a adresat după ajutor

Patru indivizi, originari din Ucraina și România, riscă ani grei de închisoare pentru traficarea unei tinere din Cahul. Moldoveanca a fost impusă să presteze servicii sexuale peste Prut, însă, la tentativa repetată a indivizilor de a o racola, aceasta a avut curajul să se adreseze după ajutor la Poliție.

Potrivit procurorilor, tânăra a ajuns pe mâina traficanților în luna mai a anului curent. Sub pretext inventat, prin înşelăciune, aceștia au transportat-o în orașul Galaţi, unde au forțat-o să acorde servicii sexuale contra plată mai multor persoane.

După ce a revenit acasă, indivizii i-au cerut victimei să le întoarcă o parte din bani pentru cheltuielile privind transportarea în România.

Ulterior, în luna iulie, inculpaţii au mai întreprins o tentativă de a o recruta, de această dată, înpreună cu o persoană din anturajul său, însă tânăra a anunţat oamenii legii.

Urmare a acțiunilor întreprinse de polițiști, cei patru suspecți au fost încătușați de procurori şi colaboratorii Centrului pentru Combaterea Traficului de persoane. La momentul reţinerii, la unul din ei au fost depistate acte false.

Actualmente, doi intre inculpaţi se află în arest preventiv, iar alți doi au interdicţia de a părăsi ţara. Procuratura pentru Combaterea Criminalităţii Organizate şi Cauze Speciale anunță că finalizat urmărirea penală şi a expediat în judecată dosarul în care indivizii sunt învinuiți.

Dacă vor fi recunoscuţi culpabili de cele incriminate, ei riscă până la 15 ani de detenţie.

 

Ultimele știri:
Articole Populare